torsdag den 26. december 2013

Glædelig jul, alle I søde læsere! Her er et lille udpluk af de gaver, som jeg fik juleaften, som jeg tilbragte sammen med min familie med god mad, hyggelig stemning og selvfølgelig en masse gaver. 


MAC's læbestift ved navnet 'Please Me' fik jeg af mine svigerforældre, efter at jeg i længere tid har ønsket mig den, men aldrig har fået mig taget sammen til at købe den selv. Jeg glæder mig til at bruge den sammen med min nye blush, som jeg viste her i vintermånederne især. Af mine svigerforældre fik jeg også Chanel neglelakken Rogue Noir, som bliver det andet medlem i min (meget) lille samling. Jeg er så glad for farven, som komplimenterer min sorte garderobe. 


Af min kærestes søster, svoger, nevø, onkel og faster fik jeg disse lækre handsker i skind fra Saint Tropez. De er så behagelige at have på og de passer perfekt sammen med min 'nye' vinterjakke.Af min skønne kæreste fik jeg det, som jeg ønskede mig allermest til jul - The Rabbit Foot fra Jane Kønig x Vilde Kaniner. Den er så smuk og behagelig at have på (dog en smule spids) og den har ikke forladt min finger, siden jeg fik den. 

Jeg har endnu en gave, som jeg mangler at vise, men den får i først at se, når jeg faktisk har byttet den. 

//Simone. 

10 kommentarer:

 1. Det var da nogle fantastiske gaver du har fået :) Rabbit Foot er vildt flot. Glæder mig til at se, hvad du får byttet dig til :)))

  Knus
  clumsysilhouette.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Lækre ting- alle sammen!

  kram fra
  cbycmodeblog.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Virkelig nogle fede gaver, du har fået dig! Har også Chanel-neglelakken, og du har 100 procent ret i at den passer godt til et sort outfit!

  Rigtig god juleferie!<3
  http://theluxuryfactor.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Super lækre gaver! Og din blog er super skøn, kunne du have lyst til at følges?

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jeg følger ikke efter aftale, men kigger helt sikkert forbi din blog :-)

   Slet
 5. Lækre gaver! Ville ønske at jeg også fik de fine ting.

  Godt nytår :D

  SvarSlet