tirsdag den 16. juli 2013


Jeg er ikke den type, der bruger en stor omgang make-up, da jeg føler at det ofte kan skjule ens ansigt. Men jeg er dog tilhænger af nogle få skønheds produkter, som jeg bruger dagligt. 
Jeg går aldrig uden neglelak, da jeg føler mig 'nøgen på fingrene', hvis det kan siges sådan. Jeg elsker den effekt neglelak kan give et outfit og derfor prøver jeg så vidt som muligt, at påføre neglelak hele tiden, så det ikke når at krakelere så meget. 
Mascara er det mest vigtige skønheds produkt for mig. Jeg elsker lange smukke sorte vipper, så derfor bruger jeg denne fra Rimmel London, der giver volume, da jeg naturligt har meget lange øjenvipper. 
Læber er noget af det mest smukke på ens ansigt og derfor forsøger jeg at pleje mine læber, så meget som muligt ved at bruge denne skønne læbepromade fra Elizabeth Arden. Den er guddommelig, selvom prisen for den er lidt overdrevet da det bare er en læbepromade. 
Det sidste jeg bruger er min nye skønne parfume Flowerbomb fra Viktor & Rolf. Den er stærk i duften, men åh så skøn. 
De sorte vatpinde er fra Bahne - 19,- for vatpinde var lidt meget, men jeg kunne ikke stå for dem, da de nu var i min yndlings farve. 

//Simone. 

4 kommentarer:

  1. Jeg kan fuldstændig følge dig! Og hold da op nogle lækre produkter, elsker også læbepomaden fra Elizabeth Arden, den er virkelig skøn! xx

    SvarSlet
  2. Bruger selv nogenlunde de samme produkter til hverdag! Jeg går heller aldrig med foundation og pudder (højest en concealer, når der er brug for det), da jeg simpelthen føler min hud er "dækket" - specielt her om sommeren :-)
    Jeg hælder dog til CLEANs 'Fresh Laundry' og Kiehl's læbepomade. Neglelak og mascara bærer jeg også stort set hver dag, men der har jeg ikke nogen mærkepræferencer.

    SvarSlet