onsdag den 19. juni 2013


Jeg har altid været meget imod idéen om, at man kan have en garderobe på 20 items og at de kan blive kombineret på flere måder. 20 items er ikke nok. En garderobe burde ikke være begrænset på den måde, men burde til gengæld være ekstremt organiseret. Mit råd til at den bliver det er, at lave en collage/liste, hvorved du kan opstille de items du føler du mangler i din garderobe for, at den bliver organiseret. Det har jeg selv gjort her. Dem der har små kryds er de items, som jeg ejer og dem der ikke har er nogle, som jeg vil gå på jagt efter. Jeg mener ikke, at det behøver at være præcis disse items, men at de skal ligne meget eller være i samme materiale eller farve. Det her har i hvert fald hjulpet mig med at komme tættere på den perfekte garderobe. 
Links til polyvores herher og her

//Simone.

4 kommentarer:

 1. Aliexpress er en side der minder meget om ebay - ved ikke om du kender den? Men der kan man i hvert fald få den assymetriske nederdel fra Zara i en look a like version til en billigere penge.

  http://www.aliexpress.com/store/product/2013-new-arrval-fashion-elegant-Black-white-Asymmetrical-Geometric-Shape-shorts-boots-pants-Slim-casual-brand/913072_863105624.html

  og mht et ur - så har Oasis mange fine ure i herrestil til billige penge ... har selv et og er meget glad for det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tusind tak! Hvor er du sød! ;-)

   Slet
 2. Vildt god idé! Det gør det hele langt mere overskueligt. Danke danke danke

  SvarSlet