søndag den 14. april 2013Jeg er gået i gang med et nyt project, der hedder hvide negle. Jeg elsker simpelheden i noget så alligevel opsigtsvækkende og så er det jo en flot kontrast til alt mit sorte tøj. Hvad synes I? Neglelakken er forresten L'oreal 001 og kostede 40,-. Den er virkelig god til en så billig pris. To lag og de tørrede på ingen tid. Hader I ikke også bare, når man tror at ens negle er tørre, selv efter to lag, men så kommer der sådan nogle klamme aftryk i lakken? Men det sker ikke med den her! 

//Simone.  

10 kommentarer:

 1. De er rigtig fine - ville ønske jeg kunne have neglelak på til hverdag, men den går ikke længere når man arbejder i en institution - så bliver neglelakken hurtigt ødelagt :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg på, men hvor er det ærgerligt!

   Slet
 2. Det ser super cool ud! Det kan være det skal være mit næste køb :)

  Knus
  www.adicters.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes i hvert fald det er fedt!

   Slet
 3. Hvid neglelak er det fineste!

  SvarSlet
 4. Det er simpelthen så flot - jeg er også helt vild med det! :)
  Vil du måske tage et kig forbi min blog? gabriellahincheli.blogspot.dk Jeg er blevet fast læser af din blog. Den er rigtig god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tusind tak! Jeg kigger helt sikkert forbi! :-)

   Slet
 5. Faldt lige over din blog, hvor er den fed! Vildt inspirerende indlæg og billeder!
  Med hensyn til indlægget her, er jeg typen der altid går med sort neglelak - efter det her indlæg vil jeg hundred procent løbe ned i den nærmeste matas og skaffe mig en hvid, fordi hold da op, hvor ser det bare fedt ud! Som du selv skriver, vildt fedt med et mørkt/sort outfit. Mange tak for tippet!! mange knus

  Du er meget velkommen til at tjekke min blog, den har været under ombygning, og der er derfor ikke så meget at dømme den udfra, men jeg håber du vil tage et smut kig forbi og følge med i om de nyeste indlæg vil interessere dig!

  http://imszz.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din lange og super søde besked! Jeg kigger helt sikkert forbi ;-)

   Slet