mandag den 11. februar 2013

DREAMS

Det eneste der kører rundt i mit hoved i øjeblikket er, at jeg simpelthen bliver nødt til at komme i gang med, at få udviklet min drømme garderobe. Jeg er så træt af at gå i tøj, som jeg egentlig godt kan lide, men som jeg føler, er en smule for kedeligt. Desværre er mit problem at de ting, som jeg meget gerne vil havde fingrene i, er sygt dyre - men derfor elsker jeg at gå i genbrugen og finde lignende ting, men til utroligt billige penge. Men altså - Givenshy og Celiné t-shirtsne vil jeg så gerne have og jeg har intet imod hvis de er falske. Dog hader jeg tanken om, at jeg kan blive fanget i tolden. Er der nogen af jer søde læsere, som kan hjælpe mig med, at finde en sikker vej til, at finde disse to skønne ting på en sikker måde? Kopivarer gør mig sgu ikke så meget... Eller hvad siger I? Er en kopi et no-go? 

//Simone. 

16 kommentarer:

 1. Er så ligeglad om det er kopi eller ægte. Hvis bare tøjet er flot, og du føler dig lækker i det, er det for mig lige meget om det er en ægte Alexander Wang taske eller en fake som jeg har. Bare et eks.
  Emilie x

  www.denhvideogdensorte.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på præcis den samme måde! ;-)

   Slet
 2. Jeg har det på nøjagtig samme måde. Alle de fede ting, der er anerledes og super lækre er altid hamrende dyre. Var i Urban Outfitters her den anden dag, og de har så mange anderledes og specielle ting, men en bomulds t-shirt med print koster 380 kr.

  Derfor er genbrug, og DIY nyttigt :)

  kig gerne forbi

  hejcirkeline.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis! Lav det selv eller find en billigere model ;-)

   Slet
 3. Nederdelen er super flot! :)

  knus
  http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/
  (Maanesten giveaway)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt vild med den! ;-)

   Slet
 4. Synes det er en smule snobbet det der med 'jeg ifører mig kun den ægte vare', her refererer jeg på sin vis til vildekaniner, som er en blog jeg bliver super inspireret af, men lige på dét punkt, har jeg ikke samme holdning som Marie. Den ægte vare behøves ikke nødvendigvis at være i bedre kvalitet end originalen.

  Her til en Celine kopi;
  http://www.ebay.com/itm/Cotton-Womens-Lady-Letters-Prints-Round-Neck-Short-Sleeve-T-shirts-Top-Blouse-/300813774601?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D4078905626204540646%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D1%26sd%3D170857004337%26&afsrc=1

  Her til en Givenchy kopi;
  http://www.ebay.com/itm/NEW-WOMEN-CHIC-DOG-ROTTWEILER-FACE-PRINT-SHORT-SLEEVE-T-SHIRT-TEE-TOP-/290801020535?pt=US_Womens_Tshirts&var=&hash=item43b5176e77

  Og mht told og moms behøver du ikke at være bekymret når varerne kommer fra Kina, de bliver næsten aldrig tjekket når det er 1 vare, da de så er bevidste om at det er til privat brug og er en billig vare pakken indeholder, hvorimod at pakker fra USA ofte indeholder noget der er væsentligt dyre at købe herhjemme end i USA, og derfor kommer der moms og told på.

  SvarSlet
  Svar
  1. bedre kvalitet end en kopi mener jeg selvfølgelig ....

   Slet
  2. spammer dig lige for vildt - håber du kan bære over med mig, haha
   hvis du har brug for flere ebay tips, eller noget du søger, så har jeg en masse links i ærmet
   alexander mcqueen look a like skull scarf, draperet nederdel (alexander wang stilen) ... og flere lækre sager!!

   Slet
  3. Hvor er du sød! Jeg vil helt sikkert prøve at købe noget på en af dine links! Du hat hjulpet utroligt meget! Og jeg har det på samme måde som dig - det bliver lidt for meget når det hele bare skal være ægte ;-)

   Slet
 5. Elsker den sorte Givenshy & er helt vild med Jakken også!!!

  eslublog.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sukker så dybt efter dem begge ;-)

   Slet
 6. Jeg er helt vild med det hele!
  Især de grå nike air max, og t-shirten er virkelig fantastisk. :D

  SvarSlet
 7. Lækre sager!
  Der er et eller andet over den sorte bomber jacket, den sorte nederdel, de sorte støvler og krystal halskæden!!
  Dem vil jeg gerne have!
  http://holographicblog.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville slet ikke have noget imod dem som permanente gæster i mit skab! ;-)

   Slet